Search the Community

Showing results for tags 'app'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Found 8 results

  1. I find that I get a "Lot" of speed test errors. Possibly half the time it fails.There must be a bug somewhere.Typically it will do the download speed test, then the upload speed test, both arrows will go green, then about 5 to 10 seconds later it will say "Ooops". Screen print follows. I get the same problem on the desktop. Windows 10 | Intel i5 | 2.80 GHz | 8.00 GB RAM | x64 Chrome browser |Version 52.0.2743.116 m Windows firewall managed byNorton Internet Security | fully patched Typically takes 20-25 seconds to complete the test (or report an error) after both green ticks appear
  2. Web App Feedback

    First off, not sure where this should go. I think a new category in the community might be useful to discuss the Web App as more people start to use it. Anyways, on to the feedback (in order I stumbled on things, not necessarily logical): 1) The tiles should be oriented vertically like the smartphone app. You folks are doing a good job keeping things consistent so please stick with that ideology. 2) Nice quick response. I changed a device's information in the Web App and saw the changes show on my App within seconds. 3) The device icons still have the round background like the app but it appears to be a much lighter gray on the Web App and fades into the white background. I would prefer if it gets darkened a bit. 4) Got kicked out of the web app (back to login screen)due to a browser refresh. Refreshing the webpage really should not log me out. 5) Web app does not remember which Agent I was using last (unlike the phone app). This is a touch annoying as the first agent I have on my list has been dead for some time so I need to switch agents each time. But that part works fine. 6) Favorites do not seem to work in the Devices listing. I selected a device as a favorite in my phone app but it did not show up starred in my web app. Selecting it in the web app did not show it in the phone app. 7) Switching devices to Important also does not appear to be working properly, same as favorites. 8) Device Types selection icons are HUGE, or at least the white space around them is giant. The window displayed is far too big for the icons within it arranged in 3 columns. 9) On the Device Types selection window the icon backgrounds and the gray dividing lines between icons are both very faint gray (as mentioned in #3 above). They need to be much more visible. 10) The Device page lacks visible boundaries between areas on the page, like with the phone app. This does not even appear to be a case of the borders being too faint (like in #9 above), rather they do not appear to exist. 11) General Note (not specific to Web App). Not sure what constitutes a status change as I noticed my Router is listed as having had it's last status change 2 months ago. I know I have rebooted it since, including within the last week as new software was release for it that I rebooted it for. 12) Device Connect page appears to be missing it's graphic at the top of the page. There is a box like there should be a graphic though... 13) General Note (not specific to Web App). I noticed that the First Seen date/time for a device was listed as EDT... I would not recommend using that timezone or necessarily ANY timezone other than UTC. The reasoning (at least for EDT) is that time zone is also tied to Daylight Savings Time. That has now ended and my area is back on the EST timezone. Therefore EDT is currently invalid... Trust me, I hate daylight savings time stuff also... Which is why all my projects use UTC even if I do have to change it in my head. 14) Web App "Cannot find an available server..." for doing a Speed Test. Yet the Phone App found one almost instantly (whichis a TOTALLY different server, in Vermont,than it has ever used before and one that definitely is not "nearer" than the one it used to use in Toronto). 15) The Web App did not retain the Speed Test information completed by the phone app in it's overall tiles section. 16) The titles for the web pages donot seem to get updated when moving backusing the "Back" link on the page. For example I just went back to the main tiles page from the Network Health Analysis page and the title remained Network Health Analysis. 17) No titles exist (thus it remains whatever title was previously populated) for the "Important Devices","Devices", "Collaboration", and"Give Domotz" tiles. 18) I did not see any copyright notice on the webpages anywhere... Might want to look into that. As a further note there is not even any listed in the source for the webpage. 19) Might want to restrict right-clicking on the webpages if you are concerned about people easily getting the source. It is simple enough to get it otherwise but for some users this would stop them, if you wanted to at least. 20) Ending on a good note! Impressed with the Web App so far. Also appreciate that it gets a nice green lock icon from Google Canary, meaning it is fairly secure (uses TLS, not SSL).
  3. 02/02-2016 release notes

    A new version of Agent and App have been released. Please: • Download the app from the Apple Store or Google Play. • Download and install the agent from the Domotz portal. App - Release notes: • Connection status history is now available under the Network panel. • Multiple VLANs can now be properly monitored. Note:VLAN support is only supported onthe Raspberry Pi version of the Agent. This thread in the Raspberry Pi sub-forumexplains how to configure VLAN support. • Devices that support SNMP will now include detailed information about their network interfaces and status • The list of available agents can now be refreshed with pull-to-refresh on the side-menu. • Visual notifications when new agents are available. • General bug fixes and performance improvements Agent - Release notes: • Multiple VLANs can now be properly monitored. Note: VLAN support is only supported onthe Raspberry Pi version of the Agent.This thread in the Raspberry Pi sub-forumexplains how to configure VLAN support. • Current connection status displayed on agent info page • General bug fixes and performance improvements VLAN support is fully implemented in the latest Domotz Agent across all platforms, but due to some platforms lacking native VLAN support, or a simple way of enabling it, Domotz is not officially supporting it on any other platform than the Raspberry Pi for the time being.
  4. App Tiles Need to Refresh

    I noticed that when switching between agents in the app (version 0.9.6b003) the main screen tiles do not refresh. My zero has 29 devices. When switched to another agent (that I knew had 40+) it still showed 29. Entering the device list made it refresh to the actual 43 for that agent. Switching back kept the 43 on the zero tiles, until I entered the device list which switched it to 29. This also happens with the Alerts tile. So it appears when switching between multiple agents the tiles need to have a refresh triggered.
  5. Max File Size For Proxy?

    Ran into a snag when trying to update my router with new software... The proxy that the Domotz app is going through indicates the "entity" is too big. So, what is the max file size I can send to something through the proxy? The firmware in question is about 33MB which does not seem that big to me.
  6. Official Android App

    The Domotz App is now officially available on Google Playand you can find it here - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.domotz.app Please note that we will continue to publish new beta releasesfor those of you that want to test the latest features, but if you want to stick with the stable releases, please use the version available on Google Play.
  7. Official iOS App

    The Domotz App is now officially available in the Apple app store and you can find it here - https://itunes.apple.com/us/app/domotz/id991773982?mt=8 Please note that we will continue to publish new TestFlight versions for those of you that want to test the latest features, but if you want to stick with the stable releases, please use the version available in the Apple store.
  8. Feedback on App v0.9.4-b008

    Here is some feedback on the v0.9.4-b008 Android App: 1) I like the new dashboard. Brings a bunch of key pieces right to the front. 2) Will the "tiles" be able to be rearranged? 3) For the Devices tile. Would it be possible to move the # of devices so it is inline with the Devices tile label? That way you see you have (in my case) 37 devices total. Then break out the online and offline below that instead of having the total devices and number of online ones. 4) Network tile opens to the Route Analysis but the information it shows as the default is the Speed Test. So it would be better if it opened up the Speed Test. 5) The speed test data only remains on the Network tile until the app is shut down and cleared from memory. Could it retainthe last time runmaybe with an "as of X days ago"? 6) Something is odd with Alerts. I had 2 custom alerts but one was for an Arduino I no longer need (came up with a better temp/humiditysensorbased on a Photon). When I cleared the alert out and saved it it still shows in the alert list as having an alert. The Alerts tile shows me as having 2 custom. But going back into the device alert shows it is blank (nothing there). 7) The Collaboration and Help tiles need to be brought so they are all on the initial screen. Not sure if all the tiles need to be made a bit smaller or what, but I did not even realize there was a Guests number and a Documentation area for them that I could see if I scrolled down. So I guess that leaves a bit of interface training for the user. Either change the layout so all tiles (6 total) show completely on the screen or add a scroll bar when they extend past it. That would allow users (if/when tiles are customizable) to add even more but risks getting a bit sloppy.