Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'feedback'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Features Discussion
    • Getting started
    • Release Notes
    • General
    • Feedback & Feature Requests
    • Agent
    • User Portal and Web App
    • Domotz Mobile App
    • Domotz Hardware
  • Third Party Hardware
    • Power Distribution Units (PDU) & Smart Power Plugs
    • Managed Network Switches
    • Gateway/Controller Integrations
    • Wi-Fi Access Point and Controllers Integrations
    • Audio Video and Multimedia Integrations
    • Other Devices
    • Domotz Agents on 3rd party platforms

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 1 result

  1. fillibar

    Web App Feedback

    First off, not sure where this should go. I think a new category in the community might be useful to discuss the Web App as more people start to use it. Anyways, on to the feedback (in order I stumbled on things, not necessarily logical): 1) The tiles should be oriented vertically like the smartphone app. You folks are doing a good job keeping things consistent so please stick with that ideology. 2) Nice quick response. I changed a device's information in the Web App and saw the changes show on my App within seconds. 3) The device icons still have the round background like the app but it appears to be a much lighter gray on the Web App and fades into the white background. I would prefer if it gets darkened a bit. 4) Got kicked out of the web app (back to login screen) due to a browser refresh. Refreshing the webpage really should not log me out. 5) Web app does not remember which Agent I was using last (unlike the phone app). This is a touch annoying as the first agent I have on my list has been dead for some time so I need to switch agents each time. But that part works fine. 6) Favorites do not seem to work in the Devices listing. I selected a device as a favorite in my phone app but it did not show up starred in my web app. Selecting it in the web app did not show it in the phone app. 7) Switching devices to Important also does not appear to be working properly, same as favorites. 8) Device Types selection icons are HUGE, or at least the white space around them is giant. The window displayed is far too big for the icons within it arranged in 3 columns. 9) On the Device Types selection window the icon backgrounds and the gray dividing lines between icons are both very faint gray (as mentioned in #3 above). They need to be much more visible. 10) The Device page lacks visible boundaries between areas on the page, like with the phone app. This does not even appear to be a case of the borders being too faint (like in #9 above), rather they do not appear to exist. 11) General Note (not specific to Web App). Not sure what constitutes a status change as I noticed my Router is listed as having had it's last status change 2 months ago. I know I have rebooted it since, including within the last week as new software was release for it that I rebooted it for. 12) Device Connect page appears to be missing it's graphic at the top of the page. There is a box like there should be a graphic though... 13) General Note (not specific to Web App). I noticed that the First Seen date/time for a device was listed as EDT... I would not recommend using that timezone or necessarily ANY timezone other than UTC. The reasoning (at least for EDT) is that time zone is also tied to Daylight Savings Time. That has now ended and my area is back on the EST timezone. Therefore EDT is currently invalid... Trust me, I hate daylight savings time stuff also... Which is why all my projects use UTC even if I do have to change it in my head. 14) Web App "Cannot find an available server..." for doing a Speed Test. Yet the Phone App found one almost instantly (which is a TOTALLY different server, in Vermont, than it has ever used before and one that definitely is not "nearer" than the one it used to use in Toronto). 15) The Web App did not retain the Speed Test information completed by the phone app in it's overall tiles section. 16) The titles for the web pages do not seem to get updated when moving back using the "Back" link on the page. For example I just went back to the main tiles page from the Network Health Analysis page and the title remained Network Health Analysis. 17) No titles exist (thus it remains whatever title was previously populated) for the "Important Devices", "Devices", "Collaboration", and "Give Domotz" tiles. 18) I did not see any copyright notice on the webpages anywhere... Might want to look into that. As a further note there is not even any listed in the source for the webpage. 19) Might want to restrict right-clicking on the webpages if you are concerned about people easily getting the source. It is simple enough to get it otherwise but for some users this would stop them, if you wanted to at least. 20) Ending on a good note! Impressed with the Web App so far. Also appreciate that it gets a nice green lock icon from Google Canary, meaning it is fairly secure (uses TLS, not SSL).
×