Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'test'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Features Discussion
    • Getting started
    • Release Notes
    • General
    • Industry Chats
    • Feedback & Feature Requests
    • Agent
    • User Portal and Web App
    • Domotz Mobile App
    • Domotz Hardware
    • Public API for Developers
  • Third Party Hardware
    • Power Distribution Units (PDU) & Smart Power Plugs
    • Managed Network Switches
    • Device Configuration Management - Backup & Restore
    • Gateway/Controller Integrations
    • Wi-Fi Access Point and Controllers Integrations
    • Audio Video and Multimedia Integrations
    • Other Devices
    • Manufacturer Support
    • Domotz Agents on 3rd party platforms

Categories

  • Articles

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 2 results

  1. My #1 feature request is the ability to configure the Speed Test. I have had awful time with my ISP lately each evening from about 6-10pm. It is probably cable congestion. My ISP is an Australian Telco called Telstra, I pay for a Plan called "Super-fast Cable 100 Mb/s" and at night time I am often only getting 1%. The ability to manually configure the Speed Test to automatically perform a test at more frequent intervals would be most useful and would produce a far more impressive graph. I have sent them this graph (attached to a complaint). But it looks a little amateurish because of the frequency of data points. Their IA (Immediate Action) - the green line - was to replace my Gateway Cable modem. That didn't work. So I expect that I will have to do this for a while until they get to the bottom of the problem. I think this would be a very popular feature.
  2. I find that I get a "Lot" of speed test errors. Possibly half the time it fails. There must be a bug somewhere. Typically it will do the download speed test, then the upload speed test, both arrows will go green, then about 5 to 10 seconds later it will say "Ooops". Screen print follows. I get the same problem on the desktop. Windows 10 | Intel i5 | 2.80 GHz | 8.00 GB RAM | x64 Chrome browser | Version 52.0.2743.116 m Windows firewall managed by Norton Internet Security | fully patched Typically takes 20-25 seconds to complete the test (or report an error) after both green ticks appear
×
×
  • Create New...