Jump to content

Error when logging in ?


DeanB
 Share

Recommended Posts

Just installed on Synology DS414Slim


Agent is running but when i login with validated Domotz account it just says error.

 

I tried to create a new account, but the Country dropdown doesnt work, so not possible.


Tried via Chrome, Edge, Firefox and get same result.

Link to comment
Share on other sites

Hi Dean,

 

We will look into the problem you are experiencing.

 

In order to help us investigate this issue further can you answer the following questions:

  • Can you confirm you have installed the correct package(Marvel Armada 370)?
  • Have you tried reinstalling the agent?
  • Is the account and password you are trying to log in the same as the one you use for the portal?

 

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, GeorgiTsatsev said:

Hi Dean,

 

We will look into the problem you are experiencing.

 

In order to help us investigate this issue further can you answer the following questions:

  • Can you confirm you have installed the correct package(Marvel Armada 370)?
  • Have you tried reinstalling the agent?
  • Is the account and password you are trying to log in the same as the one you use for the portal?

 

 

Thanks Georgi - think i'm probably wasting your time - just realised it probably the firewall block access from NAS to your servers

 

I will get my firewall man to put in some exceptions !!


Thanks for your response

 



Dean

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...