Jump to content

Recommended Posts

Maybe it is still being worked on but when ever I request a report to be sent to my email account. I receive the email with no attachment.

I am using Outlook as my email client.

 

I am able to obtain the PDF attachment if I use my webmail service  attached is a screen shot of the Agent Info that it writes 

Link to post
Share on other sites
Giancarlo

Other users have reported this.

 

They usually check within their mail filter configuration. For some reason they discard the attachment. They resolved by changing the mail configuration.

Link to post
Share on other sites
  • 2 months later...

 

This is the error I receive when I try to open a device report attachment. Microsoft Office 2007. I tried requesting the report 2 times with the same results.

Capture.PNG

Edited by giojohn
forgot attachment
Link to post
Share on other sites
18 hours ago, giojohn said:

 

This is the error I receive when I try to open a device report attachment. Microsoft Office 2007. I tried requesting the report 2 times with the same results.

Capture.PNG

 

Hi John,

 

this might be an issue with Office 2007. According with our logs, the report you asked to generate, have been correctly generated, and it is readable.

 

Please have a look at this thread, where other Office 2007 users were complaining about a similar issue:

 

http://answers.microsoft.com/en-us/msoffice/forum/msoffice_excel-mso_other/unable-to-open-xlsx-in-excel-2007/5059ab88-cfe7-41b0-b6bc-3332b62915c4

 

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...