Jump to content
Sign in to follow this  
blogan

long running script ie11

Recommended Posts

blogan

I have a device on one of my networks that only works on ie11. When i connect to the site in ie11 i am unable to display the list of devices and therefore connect to the devices gui because i keep getting a long running script error so the web portal is not responding. Anyone have ideas how i can get around the problem?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Giancarlo

If I understood correctly what you are trying to achieve is the Remote Connection to a device that only works with ie11.

 

If this is the case, the best workaround to this is that you open a different browser (Chrome, Firefox, Edge) to connect to the Domotz Portal. Then, instead of connect directly to its HTTP (or HTTPS) service, "Open a TCP tunnel" on that same port:

Screen Shot 2019-01-13 at 6.10.36 AM.png

 

you get an URL when done (around 10 seconds):

 

Screen Shot 2019-01-13 at 6.10.58 AM.png

 

then use the URL provided by the Domotz Pro App/WebApp within the ie11 browser. Note: the URL is only valid if the ie11 connection comes with the same public IP address of the browser creating the connection.

 

I hope this helps.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...