Jump to content
System_Error_Message

Failed to login/register on raspberry pi agent

Recommended Posts

System_Error_Message

Hi i've tried logging into my user on the agent or even registering (i even tried to register another email) but it kept saying invalid email or password. I've been trying several times and it didnt work. I've tried uninstalling and reinstalling the agent and it didnt work as well. My raspberry pi is part of 2 networks but it has no issues with internet access.It looks like i've missed the free for life registration because of this.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Silvio

Looks like we are having an issue with our back-end. Working at solving that.  No worry about your free for life registration.

I will get back to you asap

Share this post


Link to post
Share on other sites
Silvio

Our developers have fixed this.

Can anyone, if there, give a try?

Thanks a lot of for your patience!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Giancarlo

I am still having this problem.

@JohnKiniston, it seems you are trying to login directly with your Forum account. When you are on the Web page of your Agent (something like: http ://xx.xx.xx.xx:3000/agent.html#/restricted/registration) you need to click on "New user? Sign up for free >>>" in the bottom part of the page.

Share this post


Link to post
Share on other sites
System_Error_Message

It works now, thanks

Edited by System_Error_Message

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...